Produktet e

MONPHARM


  • TË Gjitha
  • Qen
  • Mace
  • Kuaj
  • Gjedhe
  • Derra
  • Shpeze
  • Dhi
  • Dele
  • Dhelpra
ALAMYCIN AEROSOL
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
ALAMYCIN LA 300
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
ALPHADERM PLUS
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
AMOXICILLIN BIOVETA 15% LA
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
ENROCIN 10%
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
CYCLOSPRAY 78.36 mg/g
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
GAMMAVIT BIO 25 gr
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
GENTA 100 ml
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
GEOMYCIN F TABLETA INTRAUTERINE
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
GEOMYCIN RETARD 20%
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
HEMUSUL P
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
KAODIAR S
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
OXYTETRA - VIT 1kg
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
OXYTETRACYCLINE 40% WSP
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
NORODINE 24
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
PEN & STREP
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
PINOX 1250 mg
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
PEN & STREP 400 LA INJ
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
STREPTONAMID
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
SULFADIMIDIN BIOVETA
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
SULFAMIDIN NATRIUM 16%
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
SUSTREPEN
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
TRIMETOSUL 48%
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
TYLO-DOX PLUS W.S.P
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
ZHIVIMICIN
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
TYLOSIN 20% INJ
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
VETOFLOK 10% ORAL SOLUCION
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
VETOFLOK 10% INJECTION
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
NEOMICIN 245
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
NOROCLAV 250 mg
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
NOROCLAV 50 mg
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
ENROFLOXIN 50 mg
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
ENROFLOXIN 15 mg
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
ISATHAL 3g
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
OTIBIOVIN 20 ml
Antibiotikët dhe sulfopreparatet
Colvasone
Anti-inflamatorët, Analgjeziket
Flunixin Inj
Anti-inflamatorët, Analgjeziket
Dufaprofen
Anti-inflamatorët, Analgjeziket
Noramin
Anti-inflamatorët, Analgjeziket
Novpiron
Anti-inflamatorët, Analgjeziket
AMIVIT
Vitaminat dhe Mineraalet
DEXTROSE 10%
Vitaminat dhe Mineraalet
DUFA CALCIO 50 INJ
Vitaminat dhe Mineraalet
GLUCAL
Vitaminat dhe Mineraalet
GLUKOZ 5%
Vitaminat dhe Mineraalet
GLUCOSUM 50%
Vitaminat dhe Mineraalet
MEGAVIT B COMPLEX + C INJ
Vitaminat dhe Mineraalet
MULTIVIT MINERAL
Vitaminat dhe Mineraalet
MUVISEL
Vitaminat dhe Mineraalet
PARAFER
Vitaminat dhe Mineraalet
SODIUM CHLORIDE
Vitaminat dhe Mineraalet
SUBOVITOL
Vitaminat dhe Mineraalet
VITA E SELEN SOLUTION
Vitaminat dhe Mineraalet
VITAMIN A+D₃+E Oral
Vitaminat dhe Mineraalet
SOLUCION RINGER
Vitaminat dhe Mineraalet
ANTIARTROZIN
Vitaminat dhe Mineraalet
CALCI MULTIVIT JUNIOR
Vitaminat dhe Mineraalet
CARDIO PROTEKT
Vitaminat dhe Mineraalet
MULTIKANEVIT
Vitaminat dhe Mineraalet
UROPROTECT
Vitaminat dhe Mineraalet
VITAPLASTIN
Vitaminat dhe Mineraalet
HEPATOPROTECT
Vitaminat dhe Mineraalet
AVISHIELD IB H120
Vaksinat
AVISHIELD IBD INT
Vaksinat
AVISHIELD ND
Vaksinat
BIOBOS RESPI 4
Vaksinat
CUBOLAC
Vaksinat
ORNIPEST
Vaksinat
LASOVAK
Vaksinat
PEST - OL
Vaksinat
POLIOVIN
Vaksinat
OCUREV
Vaksinat
GOPAVAK
Vaksinat
Biocan novel puppy
Vaksinat
Biocan novel DHPPI/L4
Vaksinat
Biocan R
Vaksinat
Biofel PCHR
Vaksinat
BIOKILL
Antiparazitarët
EKTANON
Antiparazitarët
CLOSAMECTIN INJECTION
Antiparazitarët
LEVAMIZOL
Antiparazitarët
NORAMECTIN MULTI INJECTION
Antiparazitarët
KLOZAN
Antiparazitarët
PANTAZOLE 2500 1x50
Antiparazitarët
PANVERMIN
Antiparazitarët
PIPERAZIN CITRAT
Antiparazitarët
POLIVERMIN L
Antiparazitarët
SPOTINOR SPOT-ON
Antiparazitarët
SUPI-TOX SPREY
Antiparazitarët
CANIDON
Antiparazitarët
CANIVERM
Antiparazitarët
IVERPRAZIN
Antiparazitarët
BIHELDON
Antiparazitarët
PESTIGON PËR MACE
Antiparazitarët
PESTIGON S 2-10 KG
Antiparazitarët
PESTIGON M 10-20 KG
Antiparazitarët
PESTIGON L 20-40 KG
Antiparazitarët
PESTIGON XL 40-60 KG
Antiparazitarët
Digestan
Ruminarorët
LAKSANS
Ruminarorët
 LAKSANTIV
Ruminarorët
LELAX
Ruminarorët
RUMIDIGEST
Ruminarorët
NEOSANINGEST
Ruminarorët
GAMARET IMM 10 ml
Injektorët për Mastit
MULTIJECT IMM 5gr
Injektorët për Mastit
KANAPEN - P 24 x 10g
Injektorët për Mastit
Flogo Mast 50gr.
Dermo-Kozmetikë
Ihtiol Kamfor Mast 50gr.
Dermo-Kozmetikë
Zinc-Vitaminska Mast 50gr.
Dermo-Kozmetikë
ALKOOL 96%
Të tjera
CLOTEAN
Të tjera
KETAL
Të tjera
HIDROGJEN 3%
Të tjera
LOTAGEN METROINJEKTOR
Të tjera
MASTITIS TEST
Të tjera
OXYTOCIN BIO 50 ml
Të tjera
OESTROPHAN 10 X 2 ml
Të tjera
XYLASED 50 ml
Të tjera
SATAR
Të tjera
NONOVULIN 10 mg 30 tableta
Të tjera
BIOPIROX 10 mg/ml
Të tjera
Hemogram Veterinar Automatik
Pajisje elektronike veterinare
Elektrokauter Veterinar
Pajisje elektronike veterinare
Skaner Dixhital i plotë me ultratinguj
Pajisje elektronike veterinare
Strips për analiza urinare
Pajisje elektronike veterinare
Pipetë elektronike
Pajisje elektronike veterinare