Ne jemi të lumtur të dëgjojmë nga ju.

Nëse dëshironi të na kontaktoni, ju lutem zgjedhni drejtimin e duhur më poshtë dhe përmbushni subjektin kontaktues.
Ne do të përgjigjemi sa më shpejtë.


Për çfarë dëshironi të na kontaktoni?

Varësisht nga kërkesa juaj, mund të gjeni kontaktin e duhur më poshtë:

Për informata të përgjithshmePër mundësi punësimi