Identiteti jonë i ri

Nga fillimet tona, si një farmaci veterinare në një kohë të vështirë, kur rrezikoheshin vlerat tona dhe shërbimi ynë ishte qëndresë, ne bëmë më të mirën tonë që fermerët në Kosovë të shërbehen me produktet e duhura për kafshët e tyre dhe ato të marrin trajtimin e nevojshëm. Tani, pas 20 vitesh, ne jemi larg nga fillimet tona. Integriteti, përkushtimi dhe guximi për të ofruar më të mirën në atë që bëjmë, na ka mundësuar që ne të zgjerojmë veprimtarinë pa kompromis në vlerat tona...Lexo më shumë

Rreth nesh


MONUNI është themeluar më 1 nëntor të vitit 1996 me vetëm një çantë barnash veterinare dhe pasionin e madh për të bërë një ndikim me rëndësi.


Fillimisht, si një barnatore veterinare, ne bëmë më të mirën tonë që fermerët në Kosovë të shërbehen me produktet e duhura për kafshët e tyre dhe ato të marrin trajtimin e nevojshëm.


Vlerat e njejta na shoqërojnë që nga ajo kohë. Sinqeriteti, përkushtimi, integriteti pa kompromis, dhe guximi për të ofruar më të mirën e mundshme, janë pjesë të përhershme të kulturës sonë të rrënjosura thellë në fillimet tona.


Sot, bazuar në...Lexo më shumë

Sektoret


MONVIT

Sektori për prodhim dhe distribuim të ushqimit të koncentruar për kafshë.

Lexo më shumë

MONVET

Sektori për shërbime veterinare. Lexo më shumë

MONPHARM

Sektori për furnizim me produkte dhe pajisje veterinare. Lexo më shumë

MONAGRI

Sektori për agrokulturë. Lexo më shumë

MONPETS

Sektori për produkte të kafshëve të shoqërimit. Lexo më shumë

MONCON

Sektori për shërbime të DDD. Lexo më shumë

MONAROMA

Sektori për shërbime të aromatizimit. Lexo më shumë

MONSOL

Sektori për këshilla, planifikim, realizim dhe mbikqyrje të projekteve të kompanisë.

Lexo më shumë